Twitter

Egyesületeim

Újra a nyomon! PDF Print E-mail
Sunday, 24 November 2013 19:53

2 hét teljes edzéskihagyás után újra elkezdhettem az edzéseket. Persze az elején csak óvatosan, gyógytorna és kinesiotape segítségével próbáltam újra mozgásba hozni a nyakam. Futni csak később tudtam elkezdeni mert szédültem tőle. De az a 2 hét rádöbbentett valójában mennyi időt is töltök edzésekkel.

Hirtelen rám szakadt egy csomó szabadidő, regényeket olvastam és többek között saját magamra is jutott idő. Próbáltam elemezni hol mit hogyan tudnák fejleszteni, hogy jobb legyek a következő szezonban. Leginkább térdstabilitásra és triceps gyakorlatokra kéne több hangsúlyt fektetnem. De hogy még jobb képet kaphassak jövő héten elmegyek " body scan"-re.

10-12 órás edzésheteimet múlt héten sikerült Bruksvallarnaba egészen 20 órára feltornászni. Szuper elégedett is voltam és a szokásos izomláz csak edzőtábor után két nappal jött ki, amikor már munka mellett edzettem és nem volt ugyanannyi időm pihenni mint azt normálisan edzőtáborban megengedhetek magamnak: 9 óra alvás éjszaka és 1-2 kb. 30 perces szunyálás edzések között. Nem hiába az alvás aranyat ér! Idén is sikerült összeidőzíteni az edzőtábort többek között a svéd válogatott edzéseivel, így a legjobbak mellett küzdhettünk a pályán. Ez nem volt olyan véletlen, hogy mindannyian ott edzettünk mivel most hétvégén volt a szezonnyitó Svédországban. Én is még abban a hitben hosszabbítottam meg 2 nappal az edzőtábort, hogy ott fogok versenyezni most. De nem, valahogy az otthoni rendszer ismét közbeszólt. Illetve több hetes várakozás, szervezkedés után 3 nappal verseny előtt választ kaptam, hogy mégis megoldható otthon megkötni nekem a biztosítást ami szükséges a versenyzésre, de az is mire lesz kész...? Az egész őszi készület egy korai szezonkezdésre elúszott. Egy újabb poff és még az a probléma hogy nem indulok elég versenyen...még is hogy motiváljam magam?!

De legalább a sítájfutó szezon beindul a jövő héten. Csütörtöktől edzőtábor és szombattól versenyzés Kirunában, majd Világ Kupa Finnországban. Én munka miatt csak csütörtök reggel repülők a többiek után, mindössze egy edzésről lemaradva. Remélem majd jókat edzünk/versenyzünk, szép északi fényt látunk és még több rénszarvassal találkozunk :)

 
dsc_0433.jpg

Szponzorok

Versenyek

Main page Contacts Search Contacts Search