Twitter

Egyesületeim

Rólam

Fenyvesi Laurának hívnak. Sopronban születtem 1988. május 17-én és ott laktam az egyetemi tanulmányaim megkezdéséig. 2010 szeptembere óta a párommal, Klaussal kiköltöztünk Moraba, Svédországba.

Amióta járni tudok tájfutok szüleimnek köszönhetően, akikkel minden hétvégén utaztam a versenyekre. Éveken keresztül úsztam, kosárlabdáztam, teniszeztem, vívtam és vizilabdáztam, de mind a mai napig csak a tájfutásban vagyok aktív. 2010-ben egy ösztöndíjnak köszönhetően kiköltöztem Finnországba, ahol lehetőségem volt nap mint nap sífutni és azóta már versenyszerűen űzöm a sítájfutást is.

Tanulmányok

2006-ban érettségiztem a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnáziumban, majd Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam gyógytornászként 2010-ben. Az utolsó szemeszteremet a finnországi Laurea University of Applied Sciences Physiotherapy szakán végeztem.

Svédország

2010 szeptemberében Klaussal egy Skandináv túrával összekötve Svédországba költöztünk. Moraban több lehetőség van tájfutni és a hosszabb télnek köszönhetően sí(táj)futni.

Beszélt nyelvek

Magyar (anyanyelv)
Német
Angol

Svéd

 
dsc_0500.jpg

Szponzorok

Események

NOEVENTS

Versenyek

Main page Contacts Search Contacts Search